Zwemlessen voor kinderen - voorjaar 2024

Wanneer en waar starten we?

De zwemlessen van het gemeentelijke team sport starten wekelijks vanaf 8 januari 2024 in het zwembad Aquapolis, vakantiepark Molenheide op maandag of dinsdag. Ze eindigen in de week van 18 maart.

We bieden volgende cursussen aan:

cursus beginsituatie einddoelstelling
cursus 1  Minimum 5 jaar zijn Geen watervrees hebben. Zelfstandig beenslag schoolslag beheersen in rug- en buiklig met behulp van drijfmiddelen.
cursus 2  Slagen in cursus 1  Geen watervrees hebben. Zelfstandig been- en armslag schoolslag beheersen met behulp van drijfmiddelen.
cursus 3  Slagen in cursus 2 Geen watervrees hebben. Zelfstandig 25 meter schoolslag zwemmen zonder drijfmiddelen.

Cursussen en lesdagen:

In zwembad Aquapolis Molenheide vinden de lessen plaats op maandag of dinsdag. De lessenreeks van 8 lessen start in de week van 18 september. Per cursus kunnen 7 kinderen deelnemen.

Maandag 
A 16-17 uur - cursus 3 
B 16-17 uur - cursus 2
C 17-18 uur - cursus 1
D 17-18 uur - cursus 3 

Dinsdag 
E 16-17 uur - cursus 2 
F 16-17 uur – cursus 3
G 17-18 uur - cursus 2
H 17-18 uur - cursus 1 

De andere cursussen zijn ingenomen door deelnemers die het voorbije najaar of voorjaar 2023 gestart zijn met de zwemlessen. Deze stromen automatisch verder naar een volgende cursus wanneer ze de einddoelstelling bereiken.

Hoeveel moet je betalen?

In zwembad Aquapolis Molenheide vinden de lessen plaats op maandag of dinsdag. De lessenreeks van 10 lessen start in de week van 8 januari. Per cursus kunnen 7 kinderen deelnemen.

De kostprijs bedraagt 80 euro per kind.
Inkom, lesgeld, verzekering en diploma zijn in de prijs inbegrepen.

Hoe inschrijven?

 Je kan niet meer inschrijven voor cursus 1. Cursus 1 = VOLZET

Voor cursus 2 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Je kan hiervoor uitzonderlijk telefonisch inschrijven, afhankelijk van de beginsituatie via het nummer 011 49 21 00.

Belangrijk: Je moet je op voorhand registreren en je kind toevoegen aan je account.
Hulp nodig tijdens het registreren? Contacteer onze balie van het Casino 011 49 22 90
Bekijk hier de handleiding!

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.