zorg Houthalen-Helchteren

Met Zorg Houthalen-Helchteren worden alle zorgactiviteiten van het OCMW (met uitzondering van de sociale dienst) gebundeld en ondergebracht in een publieke verzelfstandigde entiteit. 

De nieuwe zorgvereniging heeft als doel ‘het organiseren van aanbod kinderzorg, ouderenzorg en thuiszorg’ en ging 1 april 2018 officieel van start!

Meer informatie over de werking van Zorg Houthalen-Helchteren lees je in de statuten.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.