Zorg Houthalen-Helchteren

Met Zorg Houthalen-Helchteren worden alle zorgactiviteiten van het OCMW – dus met uitzondering van de sociale dienst – gebundeld en ondergebracht in een autonome welzijnsvereniging van publiek recht.

Zo kunnen we via deze nieuwe vereniging aan iedereen, zonder onderscheid, een toegankelijke, betaalbare en kwaliteitsvolle ouderenzorg, thuiszorg en kindzorg garanderen.

Om zorg op maat van elke oudere te garanderen, voorziet Zorg Houthalen-Helchteren een brede waaier aan mogelijkheden. Met maximaal respect voor de autonomie en de eventuele hulpnoden van ieder persoon.

Download ons infokrantje voor meer informatie over ons aanbod

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.