wij schenken kraantjeswater

In het voorjaar van 2018 ondertekende ons gemeentebestuur het Kraantjeswatercharter.
Het bestuur bevestigt hiermee resoluut zijn keuze voor een gezond en milieuvriendelijk drankbeleid. Wij schenken immers al jaren kraantjeswater in het NAC.

Het drinKraantjeswatercharter is een initiatief van De Watergroep en de afvalintercommunales Limburg.net en IDM om iedereen aan te zetten kraantjeswater te drinken.

België behoort wereldwijd tot de landen met de hoogste flessenwaterconsumptie, en dat terwijl we over drinkbaar water van topkwaliteit beschikken.

Kraantjeswater is gezond, milieuvriendelijk én goedkoper dan flessenwater! Doe jij ook mee?

Meer info over dit project: www.drinkraantjeswater.be

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.