wij schenken kraantjeswater

In het voorjaar van 2018 ondertekende ons gemeentebestuur het Kraantjeswatercharter.
Het bestuur bevestigt hiermee resoluut zijn keuze voor een gezond en milieuvriendelijk drankbeleid. Wij schenken immers al jaren kraantjeswater in het NAC.

Het drinKraantjeswatercharter is een initiatief van De Watergroep en de afvalintercommunales Limburg.net en IDM om iedereen aan te zetten kraantjeswater te drinken.

België behoort wereldwijd tot de landen met de hoogste flessenwaterconsumptie, en dat terwijl we over drinkbaar water van topkwaliteit beschikken.

Kraantjeswater is gezond, milieuvriendelijk én goedkoper dan flessenwater! Doe jij ook mee?

Meer info over dit project: www.drinkraantjeswater.be

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.