Waarom solliciteren bij onze gemeente

Onze organisatie

Allemaal helemaal centraal. Dat is waar het lokaal bestuur Houthalen-Helchteren voor staat. We geven elke dag het beste van onszelf om van onze gemeente een fijne plek te maken waar iedereen zich trots, veilig, gezond en thuis voelt.

Wij zijn een dynamisch en ambitieus bestuur met focus op innovatie, technologie en duurzaamheid.

Kies je voor ons dan kies je voor een boeiende loopbaan, flexibele uren, een goede werk/privé-balans en interessante arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om jouw talenten te ontwikkelen en het verschil te maken voor je team, onze organisatie en onze inwoners.

Proef de sfeer op de werkvloer

 

Onze medewerkers aan het woord

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.