Dorpsrestaurant Perron-Oost

In Perron-Oost is iedereen welkom om te komen genieten van een lekkere warme maaltijd. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers eten mensen hier nooit alleen maar binnen een aangename sfeer!

Zorg je graag mee voor een aangename middag met lekker eten?

Alle werkdagen tussen 11.30 uur en 12.30 uur worden cliënten voor 6 euro voorzien van een kom soep, een hoofdschotel, een dessert en water bij de maaltijd, bedeeld door vrijwilligers. We proberen om via de maaltijdleverancier zoveel mogelijk afwisseling in de menu’s te brengen.

Wat zoeken we?

We zoeken gemotiveerde vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden bij de volgende taken:

  • bedeling van het eten
  • afruimen
  • organiseren van het onthaal en de administratie 

Wat vragen we?

  • Je beschikt over voldoende spierkracht.
  • Je bent vriendelijk en sociaal.

Waar en wanneer?

  • Dienstencentrum Perron-Oost: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.