Busvervoer Perron-Oost

Wat zoeken we?

Cliënten uit heel Houthalen-Helchteren die een maaltijd gebruiken in het dienstencentrum kunnen zich thuis laten ophalen door ons busje en namiddag terug laten thuisbrengen. Ons busje vertrekt omstreeks 10.45 uur aan Perron-Oost, na de middag is er een terugrit naar huis om 13 uur of aan het eind van de namiddag.

Ook voor boodschappenhulp voorzien vrijwilligers mee ritten met het busje. Bewoners van Houthalen-Helchteren kunnen met ons op pad voor de dagdagelijkse boodschappen, zoals voedingsmiddelen en huishoudartikelen. We halen hen op met ons busje en brengen hen ook weer thuis. Ook als rolstoelgebruiker kunnen met ondersteuning van de vrijwilligers mee in het busje.

Wat vragen we?

  • Chauffeur zijn van 1 van onze busjes en vlot kunnen manoeuvreren tussen het verkeer en onze cliënten.
  • Veilige en aangename rit aanbieden. 
  • In het bezit zijn van een rijbewijs.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.