vergunning voor wedkantoren

Wie een kansspelinrichting wil uitbaten, heeft een vergunning nodig. Die kan aangevraagd worden bij de Kansspelcommissie in Brussel.

Om weddenschappen in te richten heb jij of de organisatie een vergunning F1 nodig en voor het uitbaten van een inrichting een vergunning F2. Beiden dienen aangevraagd te worden bij de kansspelcommissie. Bij de aanvraag voor een vergunning F2, dient een advies van de burgemeester bijgevoegd te worden. Een standaardformulier hiervoor is eveneens te bekomen via de kansspelcommissie. Ook krantenwinkels die weddenschappen aannemen moeten in het bezit zijn van een vergunning F2, een advies van de burgemeester is voor deze groep niet van toepassing.

Meer informatie kan je vinden op de website van de kansspelcommissie.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.