Sint-Vincentius

Deze vereniging, gericht op armoedebestrijding, werkt uitsluitend met vrijwilligers en richt zich op alle mensen van Houthalen-Helchteren, zonder onderscheid.

Ze voorzien i.s.m. OCMW Houthalen-Helchteren mensen in armoede van voedselpakketten, maar iedereen kan er evenzeer terecht in hun tweedehandswinkel voor goedkope kledij, klein huishoudmateriaal en speelgoed. De opbrengst van de tweedehandswinkel wordt gebruikt om een evenwichtige samenstelling van de aangeboden voedselpakketten te realiseren.

Adres: Grote Baan 60.
Tel. 089 38 43 76
Mail jean.lachapelle@telenet.be

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.