pamperbank

Het Huis van het Kind zamelt luiers in voor kwetsbare gezinnen. Alle merken en maten zijn welkom.

Heb je misschien nog een restje liggen omdat jouw (klein-)kindje de luiers ontgroeid is? Breng dit dan zeker binnen in één van de inzamelpunten! 
De medewerkers van het Huis van het Kind maken er nieuwe pakketjes van en bezorgen deze aan de gezinnen die het echt nodig hebben.

Elk kind gebruikt gemiddeld 5000 luiers tot het zindelijk is. De aankoop van luiers neemt dus een forse hap (+/- 1000 euro) uit het budget van gezinnen die het niet zo breed hebben.

Inzamelpunten

 • Huis van het Kind 
  NAC - Pastorijstraat 30, Houthalen-Centrum
 • Perron-Oost 
  Kastanjestraat 7, Houthalen-Oost
 • Buurthuis Meulenberg 
  Bremstraat 45, Meulenberg
 • Sociaal Huis 
  NAC - Pastorijstraat 30, Houthalen-Centrum
 • Wijkcentrum ’t Korhoen 
  Korhoenstraat 18, Houthalen-Oost
 • Wijkcentrum De Schanshof 
  De Standaard 25, Houthalen-Centrum
 • Kleuterschool Klim-Op 
  Muveld 25, Helchteren
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.