bekendmakingen

Bekendmakingen omgevingsvergunningen

Hier kan je alle bekendmakingen openbare onderzoeken en beslissingen omgevingsvergunningen terugvinden.

Bekendmaking verkoop Hoeve Jan

Alle info kan je terugvinden op de website van FED-net
Voor verdere vragen kan je steeds met FED-net zelf contact opnemen.

Bekendmaking van het openbaar onderzoek over het voorlopig ontwerp regionaal mobiliteitsplan en het ontwerp plan-mer voor de vervoerregio Limburg

Op 8 mei 2023 heeft minister Lydia Peeters het ontwerp voor het Regionaal Mobiliteitsplan voor de Vervoerregio Limburg goedgekeurd. Dit is een plan waarin de gezamenlijke mobiliteitsvisie van alle 42 Limburgse steden en gemeenten, het departement Mobiliteit en Openbare Werken, Vervoermaatschappij De Lijn, het Agentschap Wegen en Verkeer en de Provincie Limburg voor alle vervoermiddelen op lange termijn worden vastgelegd.

In een eerdere fase werden de oriëntatie- en synthesefase goedgekeurd. Vanaf 31 mei kan het Ontwerp Regionaal Mobiliteitsplan en het Ontwerp Plan-MilieuEffectenRapport worden ingekeken tot en met 29 juli en kunnen bemerkingen worden geformuleerd.

Meer informatie over het openbaar onderzoek

Het openbaar onderzoek loopt van 31 mei 2023 tot en met 29 juli 2023.

Reageren kan uiterlijk op 29 juli 2023 op één van volgende manieren:

  • Via mail aan de vervoerregio Limburg op het mailadres limburg@vlaanderen.be .
  • Via schriftelijke aflevering tegen ontvangstbewijs op het gemeentehuis van de hierboven vermelde gemeenten.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.