De Vlaamse Energielening wordt Mijn Verbouwlening RSS link

Vlaanderen kondigt aan dat vanaf 1 september 2022 het maximaal renteloos te ontlenen bedrag wordt verhoogd tot 60.000 euro per wooneenheid. De maximale looptijd wordt verlengd van 10 naar 25 jaar.

De doelgroep zal afgestemd worden op de laagste en middelste inkomens van de aangekondigde 'Mijn Verbouwpremie'.

Daarnaast komt er ook een eengemaakte premie voor energiebesparende investeringen.
'Mijn Verbouwpremie' gaat vanaf 1 september in voege en kan officieel en enkel digitaal aangevraagd worden vanaf 1 oktober.

Alle info vind je op de website van Energiehuis Limburg.

Bij de invoering van de 'Mijn Verbouwpremie' vervalt de automatische koppeling en het doorgeven van gegevens van premie-aanvragers tussen Fluvius en onze gemeente. Het is goed om het gemeentelijke beleid en het bijbehorende gemeentelijke reglement te herbekijken en aan te passen.

Gepubliceerd op donderdag 23 juni 2022 10.01 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.