meldingen

  • Wil je een defecte straatverlichting melden? Doe dat rechtstreeks bij Fluvius (vroeger Infrax). Dan wordt je melding sneller opgevolgd.
  • Zijn er problemen met de afvalophaling? Dan is een melding bij Limburg.net de snelste manier om dit opgelost te krijgen.
  • Indien er zich een probleem voordoet op een gewestweg. Gelieve dit te melden bij Agentschap Wegen en Verkeer via www.meldpuntwegen.be.
  • In geval van een noodsituatie, bel dan naar het nummer 112.
  • Wil je een melding maken betreft het openbaar domein gelieve onderstaand formulier in te vullen. Indien je problemen hebt met invullen van dit formulier, bel dan even naar 011 49 20 00. Wij helpen je graag verder!
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.