maaltijdbedeling aan huis

Het OCMW levert koelverse maaltijden aan huis. Elke maaltijd bestaat uit soep, hoofdschotel en dessert. Op doktersvoorschrift kunnen dieetmaaltijden aangevraagd worden. Het OCMW werkt samen met Sodexo voor de bereiding en bedeling van de maaltijden. In een centrale keuken van Sodexo worden de maaltijden vers bereid en vervolgens snel afgekoeld. Sodexo zorgt voor voldoende variatie in de maaltijden, maakt gebruik van seizoensproducten en verwerkt streekgewoontes in het menuplan. Het OCMW bezorgt de maaltijd bij u aan huis. De gerechten zijn kant & klaar. Het enige wat u dient te doen is de maaltijd opwarmen in de microgolfoven. Er kan 7 dagen op 7 een verse maaltijd worden verkregen. Er wordt op maandag, woensdag en vrijdag aan huis geleverd. Er moet wel iemand thuis zijn, zodat de maaltijd meteen in de koelkast kan worden bewaard.

Voor wie?

Personen die zelf geen warme maaltijd kunnen bereiden omwille van hun leeftijd of gezondheid.

Procedure

Aanvragen kan telefonisch of persoonlijk bij de OCMW-thuisdiensten.

Bedrag

De prijs van een aan huis geleverde maaltijd is 8 euro. Voor dieetmaaltijden wordt geen supplement gevraagd. Elke maand wordt een factuur opgestuurd.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.