klimaatraad Houthalen-Helchteren

Het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren organiseerde op 15 juni 2022 haar eerste open klimaatraad. Op deze manier wou het bestuur haar inwoners en ondernemers graag meer inzicht geven in de uitvoering van het klimaatactieplan.

Het gemeentebestuur zal periodiek een klimaatraad organiseren waar iedereen de kans krijgt om zijn bezorgdheden te uiten en vragen te stellen. Deze raad is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd was, vragen en/of voorstellen had. Deelname aan de raad is volledig vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om elke raad aanwezig te zijn.

De 2de gemeentelijke klimaatraad op woensdag 23 november 2022 is GEANNULEERD.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.