Ontvangst jubilarissen

Het gemeentebestuur nodigt alle jubilarissen via een brief uit om hun huwelijksverjaardag te vieren. Er zijn 3 mogelijke formules waaruit de jubilarissen en hun familie kunnen kiezen: 
  1. ontvangt op het gemeentehuis
  2. thuisbezoek door de burgemeester en/of schepenen
  3. aanwezigheid van de burgemeester en/of schepenen op de feestlocatie
In reactie op de brief die je ontvangt (min. 1 maand voor de huwelijksdatum) kan je contact opnemen met het onthaal om jouw keuze vast te leggen. Je kan ook aangeven of je een vermelding in de In&Om wenst.alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.