Huis van het kind - Kindcampus

De Kindcampus wil een plek zijn in Houthalen-Helchteren waar kinderen en jongeren (0 tot 18 jaar) maximaal kansen krijgen om eigen talenten te ontwikkelen en nieuwe talenten en interesses te ontdekken. Vanuit het perspectief van een brede leer- en leefomgeving werkt een samenwerkings- verband van verschillende actoren uit onderwijs, opvang, begeleiding, recreatie, sport en cultuur aan een divers aanbod. Het bevorderen van samen-werking, begrip en verbinding tussen kinderen en jongeren en het stimuleren van maatschappelijke participatie behoort tot de onderliggende intenties van het project.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.