Herbruikbare bekers RSS link

Vanaf 2020 is het op alle evenementen verboden om drank te serveren in wegwerpbekertjes of éénmalige drankverpakkingen. Het gemeentebestuur stelt in samenwerking met de afvalintercommunale Limburg.net herbruikbare bekers ter beschikking aan organisaties die een evenement organiseren.

Met deze uitleendienst wil Limburg.net haar burgers en gemeentelijke vennoten helpen bij het beperken van hun afval en hen ertoe aanzetten evenementen duurzaam te organiseren. Limburg.net beschikt over ongeveer 150.000 bekers.

Voor het ontlenen van de herbruikbare bekers werkt Limburg.net samen met Festicup. Limburg.net voorziet een standaard festivalbeker van 30cl. Indien gewenst kan je ook andere bekers (cava, wijn, jenever,…) huren bij Festicup aan de tarieven van Limburg.net.

Gepubliceerd op maandag 20 januari 2020 9 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.