fraudebestendig fietslabel

Een fraudebestendig label is een sticker die je op je fiets kleeft en die moeilijk te verwijderen is. Dit label vermeldt jouw rijksregisternummer.

Als een gestolen fiets teruggevonden wordt, zal hij dankzij dit label aan de eigenaar terugbezorgd worden. 

Voor het aanvragen van een gratis label voor jezelf en/of je inwonende familieleden vul je dit aanvraagformulier in.

Onze gemeenschapswachten bezorgen het fietslabel bij jou aan huis. Ze helpen je bij het aanbrengen van het label en je krijgt ook advies over de preventie van fietsdiefstal. 
Bij afwezigheid steken zij het fietslabel in jouw brievenbus. 

Voor meer informatie lees je deze folder of neem je contact op met het team preventie op het nummer 011 49 22 29 of mail.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.