fairtrade - horeca

Eerlijk consumeren doe je niet alleen in de winkel. Ook een aantal horecazaken schenken drank uit eerlijke handel en serveren lokale (bio)producten.

 • ComPani
  Dorpsstraat 45
  Bakkerij en koffiehuis met verse streekproducten
  Coöperatieve bakkerij in samenwerking met sociaal economiebedrijf De Winning.
  www.compani.be
 • Bedrijfsrestaurant GreenVille
  Centrum-Zuid 1111
  Uniek bio-restaurant in samenwerking met Dagcentrum De Wroeter. Ook de externe bezoekers van vergaderingen en events kunnen er genieten van gezonde maaltijden bereid met verse streekproducten.
  www.greenville.be
 • Natuurcentrum Limburgs Landschap
  Hengelhoefdreef 6
  Tijdens activiteiten kan je fairtradedrankjes verkrijgen. In het tuintje en de boomgaard vind je groenten en fruit van bij ons.
  www.limburgs-landschap.be

Heb jij een horecazaak van fairtrade- of lokale bioproducten ?

Sta je niet vermeld in bovenstaande lijst? 

Geef dit online door

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.