crisiscommunicatie

Heel af en toe gebeuren er ernstige ongevallen of natuurrampen. In onze gemeente is dat gelukkig nog niet gebeurd maar we willen wel voorbereid zijn als zich een crisissituatie voordoet; we hebben hiervoor een rampenplan.

De huidige communicatiemiddelen bieden het gemeentebestuur de mogelijkheid om sneller en efficiënter alle betrokken of bedreigde inwoners te bereiken.

Registreer je daarom zeker bij het overkoepelende platform Be-Alert.

Lukt dat niet, vul dan dit formulier in en wij doen de registratie voor jou.
Rechtstreeks op www.be-alert.be registreren heeft wel als voordeel dat je achteraf zelf je gegevens kan aanpassen als je verhuist of een nieuw telefoonnummer of mailadres hebt.

Volg ons op Facebook en/of Twitter

Ben je actief op Facebook en/of Twitter? Volg ons dan en blijf op de hoogte van relevante informatie over de werking van het gemeentebestuur. In crisissituaties gebruiken we deze kanalen ook om snel berichten te verspreiden.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.