Chauffeur minder mobielen centrale

Wat zoeken we?

De Minder Mobielen Centrale (MMC) is een vervoersdienst voor mensen die verplaatsingsproblemen hebben.

Wat vragen we?

  • Ben je graag onderweg? Help je graag mee mensen die moeilijker te been zijn naar bestemmingen te brengen? Zoals naar de dokter gaan, een vriend bezoeken, naar de bank of de post gaan, een kerkhofbezoek,… Het is niet voor iedereen even gemakkelijk.

  • Vrijwillige chauffeurs vervoeren met hun eigen wagen cliënten tegen een kleine onkostenvergoeding. Als lid van de Minder Mobielen Centrale ben jij ook verzekerd.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.