Onthaalbalie Perron-Oost

Wat zoeken we?

Sta je mensen graag te woord? Versterk dan het team van onze baliemedewerkers, we zullen er alles aan doen om je te ondersteunen of alvast op weg te helpen.

Aan de balie in het dienstencentrum word je welkom geheten door de enthousiaste onthaalvrijwilligers: Anja, Corina, Claudia, Johnny, Karen, Michel, Wendy, medewerkster Veerle en Lobke Roggen, centrumleider.

Wat vragen we?

  • Graag met bezoekers omgaan.
  • Je bent vriendelijk en sociaal.
  • Telefoons en mails van Perron-Oost beantwoorden.

Wanneer?

  • Tijdens de openingsuren van Perron-Oost: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 9.30 - 12 uur en van 12.30 uur tot 16.30 uur. Vrijdag 9.30 - 12 uur en van 12.30 tot 16 uur.

Waar?

  • Perron-Oost, Kastanjestraat 7A, 3530 Houthalen-Helchteren
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.