Word Beeldambassadeur voor Houthalen-Helchteren! RSS link

Heb jij een passie voor fotografie en oog voor het vastleggen van bijzondere momenten? Ben jij de persoon die altijd met een camera in de aanslag staat om de prachtige kanten van onze gemeente op beeld te zetten?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Houthalen-Helchteren is op zoek naar Beeldambassadeurs!

Als Beeldambassadeur heb je de rol om verschillende activiteiten in kaart brengen. Dat kan gaan over evenementen, persmomenten en alledaagse activiteiten van de gemeente. Interesse? Stuur een mail naar communicatie@houthalen-helchteren.be of cultuurenjeugd@houthalen-helchteren.be en vertel ons waarom jij de perfecte Beeldambassadeur bent. Voeg een paar voorbeelden van je beste foto's toe om ons een indruk te geven van jouw talent.

Gepubliceerd op zaterdag 30 maart 2024 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.