Zomernoten, het muzikale volksfeest van Houthalen-Helchteren RSS link

In onze gemeente hebben we een boon voor muziek. Als muzikaal volksfeest voor alle leeftijden brengt Zomernoten dan ook steevast heel wat volk op de been.

De tweede zondag van augustus mogen we ons opnieuw verwachten aan een programma met een hoog entertainmentgehalte gecombineerd met een bijzondere vibe op een toch wel unieke plek.

Unieke plek 

Dit jaar kiezen we voor een ruimere locatie, voor meer publiek en nog meer beleving. We trekken naar het Beursplein (achter Greenville, Centrum-Zuid 1111) en installeren ons onder de twee schachtbokken, de enige overgebleven landmarks van een kwarteeuw steenkoolontginning.

Hoog entertainmentgehalte

Samen met onze artiesten gaan we terug in de tijd: van de jaren 70 naar de jaren 90 en alles daartussen en daaropvolgend, van pop en disco naar ambiance en dance… het belooft een niet te missen Zomernoten-editie te worden.

Lokaal engagement

Via de middenstandsvereniging vzw HHC betrekken we de lokale horeca-uitbaters. Want ook food & drinks zijn belangrijk voor de beleving en ambiance op deze nieuwe locatie. Voor de horeca-uitbaters is het dan weer een uitgelezen moment om de toeschouwer kennis te laten maken met hun specialiteiten.

Bekijk hier het volledige programma van Zomernoten

Gepubliceerd op dinsdag 12 juli 2022 12 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.