ZOMERKRIEBELS in elke WIJK! RSS link

Onze kinderen en jongeren moeten deze zomer kunnen spelen en zich amuseren met vriendjes en vriendinnetjes. Ook in tijden van corona… Anders, aangepast aan veiligheidsnormen, maar daarom niet minder leuk! In Houthalen-Helchteren is er een aanbod voor kinderen en jongeren in elke wijk.

De teams die de verschillende activiteiten organiseren, hebben intussen al contact gelegd met hun buurt.

Op deze pagina krijg je een overzicht met contactgegevens. Zo kan je nog informeren naar inschrijvingsmogelijkheden en prijzen.

Gepubliceerd op donderdag 18 juni 2020 12.17 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.