Zitdag Ter Heide RSS link

Een gespecialiseerde medewerker van IGL Ter Heide beantwoordt al je vragen over handicap en helpt je een duidelijk zicht te krijgen op het ruime aanbod aan ondersteunings- en begeleidingsmaatregelen.

VOOR WIE?

Personen met een handicap en mensen uit hun professioneel en persoonlijk netwerk.

VOORWAARDEN

Elke tweede donderdag van de maand van 13 tot 16.30 uur.

Een afspraak maken is niet nodig.

BEDRAG

Je kan de zitdag gratis bezoeken.

AFHANDELING

Weet je niet welke zorgen je kan inkopen met je persoonlijk assistentiebudget? Of welke sociale voordelen je kan aanvragen? Of vermoed je een beperking bij jezelf of iemand in je omgeving en weet je niet op welke manier je hulpverlening kan inschakelen? Dan kan je een beroep doen op de zitdag. Je kan bijgestaan worden op het vlak van huisvesting, vrije tijd, gezondheid, maatschappelijke participatie en financiële aangelegenheden. Ook telefonisch of per mail kan je de medewerker van de zitdag bereiken.

Meer info:
Ter Heide
Telefoonnummer: 089 39 01 37
E-mailadres: chantal.tans@terheide.be
Website: www.terheide.be 

Gepubliceerd op vrijdag 22 maart 2024 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.