woonzorgcentrum Vinkenhof

Het woonzorgcentrum Vinkenhof biedt een oplossing voor bejaarden en senioren die voortdurende verzorging nodig hebben en bijgevolg niet meer thuis kunnen blijven wonen. Een team van gespecialiseerd verzorgend- en verpleegkundig personeel zorgt ervoor dat ook de zwaar zorgbehoevende ouderen een rustige en zinvolle oude dag kunnen beleven.

Ook streeft Zorg Houthalen-Helchteren steeds naar kwaliteit, zowel wat de verzorging betreft als de begeleiding en de animatie van de bewoners. We bieden een huiselijke, gezellige sfeer en trachten via optimale medische, paramedische en verpleegkundige zorgen de zelfstandigheid van de bejaarden zo hoog mogelijk te brengen.

Het Vinkenhof is gelegen in een groene, rustige omgeving, dicht bij de dorpskern van Houthalen-centrum en in de directe omgeving van de bejaardenwoningen en de serviceflats.

Het woonzorgcentrum heeft een opnamecapaciteit van 110 bewoners.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.