Woonloket wordt woonenergieloket

Stebo vzw verzorgt reeds jaren het woonloket in onze gemeente en dit elke dinsdag van 9.30 uur tot 11.30 uur in het NAC.

Sinds 2020 wordt de basisdienstverlening van het Energiehuis Limburg aan de inwoners opgenomen binnen het woonloket . Dit houdt in dat bewoners vanaf 2020 niet alleen met hun woonvragen maar ook met hun energievragen gratis terecht kunnen bij het woonenergieloket.

Hoe maak ik mijn woning energiezuinig? Is mijn huidige energiecontract nog wel het voordeligst voor mij? Heb ik recht op de Vlaamse renovatiepremie? Hoe werkt een digitale meter? Zijn er premies als ik als senior mijn woning aanpas? Voor welke maatregelen kan ik een energielening aan 0% of 1,5% afsluiten?

Heb je deze of andere woon- of energievragen, kom dan zeker langs bij het woonenergieloket. Een bezoek aan het woonenergieloket is altijd gratis. Wil je premieadvies, breng dan zeker je belastingbrief van 2 jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee.

Premie advies: Ulla Mertens - ulla.mertens@stebo.be - 0489 41 91 32

Technisch advies: Erwin Vaes - erwin.vaes@stebo.be - 0472 36 37 80

Voor specifieke energievragen:
Contacteer het Energiehuis Limburg digitaal.