Maak een afspraak bij het woonenergieloket Stebo RSS link

Inwoners die met vragen zitten over wonen en energie kunnen bij het woonenergieloket van Stebo terecht. Ze geven advies op maat over verschillende woonthema’s: vragen over premies voor je verbouwingswerken, over het huren en verhuren van een woning of over de kwaliteit van je huurwoning.

De belangrijkste informatie over de premies en enkele andere woonthema’s kan je sinds kort bekijken in 10 informatieve filmpjes

Om je zo goed en veilig mogelijk te helpen, werken zij enkel op afspraak. Je kan zelf een afspraak inplannen via https://stebo.be/particulieren/wonen/houthalen-helchteren/ .
Het spreekuur vindt iedere dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur plaats in het gemeentehuis, het NAC.

Meer info:
Ulla Mertens, 089 39 16 72, ulla.mertens@stebo.be

Gepubliceerd op donderdag 4 november 2021 9.02 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.