Woon-energieloket: Wij blijven beschikbaar! RSS link

Ook in deze tijden proberen wij je zo goed mogelijk verder te helpen. We zijn momenteel fysiek niet aanwezig op het gemeentehuis/NAC elke dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur. Maar via digitale kanalen zijn we wel bereikbaar voor hulp bij je premie-aanvragen.

Heb je thuis nog facturen liggen? Of plan je renovatiewerken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Of neem telefonisch contact op met Ulla Mertens via 0489 41 91 32.

Laat je facturen niet vervallen, vraag advies via het digitaal woon-energieloket en loop zo geen premie mis!

Gepubliceerd op woensdag 25 maart 2020 8.41 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.