Woningpas: het digitale paspoort van jouw woning RSS link

Een woning (ver)bouwen, (ver)kopen of (ver)huren brengt veel paperassen met zich mee. Daarom bundelt de woningpas alle relevante informatie van jouw woning: energie, isolatie, woningkwaliteit, de bodem, de omgeving…

Het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap brengt de woningpas onder de aandacht in een campagne op sociale media. De campagne zal gedurende drie weken lopen op Facebook, Instagram en YouTube, en via banners op een aantal immowebsites.

Meer informatie
Nieuwsgierig naar de woningpas van jouw woning? Bekijk het paspoort van jouw woning op woningpas.vlaanderen.be, en log veilig in met jouw eID of via de itsme®-app. 

Gepubliceerd op woensdag 27 maart 2024 11.10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.