wonen

In onze gemeente heeft iedereen recht op een betaalbare, kwaliteitsvolle en comfortabele woning op maat in een aangename leefomgeving. Want dat is een essentiële voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. We zien dan ook een toekomst waarin Houthalen-Helchteren rijk is aan energiezuinige woonwijken, woonzorgcentra, assistentiewoningen, mantelzorgwoningen, cohousingprojecten en veelzijdige parken en pleinen. Zo zal iedereen in onze gemeente een fijne thuis vinden in een uniek kader van groen, beleving en rust.

 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen (de toegang zal anders geweigerd worden)
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.