Werking Mijn-Wachtpost verandert vanaf 1 april RSS link

De wachtposten Mijn-Wachtpost in Beringen en Wachtpost Herkenrode in Hasselt zullen vanaf 1 april samenwerken voor de organisatie van de wachtposten tijdens de diepe nachten (van 23-8 uur) op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Tijdens deze nachten moet je vanaf 23 uur dus naar de Wachtpost Herkenrode in Hasselt voor een raadpleging.

Tijdens weekends, op vrijdag, feestdagen, de avond voor feestdagen en op brugdagen blijven raadplegingen in Beringen 's nachts mogelijk.

De wachtpost opent vanaf 18 uur en werkt enkel op afspraak. Bellen is dus noodzakelijk en dat kan op het nummer 011 71 56 50.

Gepubliceerd op maandag 6 maart 2023 10.01 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.