Werken Weg naar Zwartberg RSS link

Vanaf maandag 13 februari worden werken uitgevoerd aan de nutsleidingen van de zuidkant van de Weg naar Zwartberg. De gehele zone loopt van de Zwaluwstraat tot de Lentedreef en de einddatum wordt voorzien op 31 maart 2023 (afhankelijk van de weersomstandigheden en andere onvoorziene factoren).

Wat betekent dit concreet voor de weggebruiker?

  • Voetgangers en fietsers kunnen hun weg veilig en ongestoord verderzetten naast de werken (er wordt een voetgangers/fietserszone afgebakend).
  • Voor het gemotoriseerd verkeer zal er een lichtenregeling staan om de voorrang in beide richtingen te regelen aan een snelheid van 30 km/u.
  • De werkzone zelf wordt nooit langer dan 50 lopende meter, zodat de hinder voor de weggebruikers minimaal blijft.
Gepubliceerd op donderdag 9 februari 2023 14.22 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.