Daalstraat: nieuw wegdek, riolering en waterleiding RSS link

De Daalstraat in de wijk Laak wordt vernieuwd, zowel het wegdek als de riolering en de waterleiding! Het project wordt uitgevoerd door de firma Goijens Wegenbouw.

Alvorens met de wegenis- en rioleringswerken te starten, voeren de nutsmaatschappijen nog ingrepen uit. Zo zal De Watergroep aan weerszijden van de straat een nieuwe waterleiding
voorzien. Deze klus start volgens de huidige planning begin oktober en zal duren tot de kerstvakantie.

Tijdens de aanleg van de waterleiding worden de werken even onderbroken. Gedurende deze periode zal De Watergroep de kwaliteit van het drinkwater in de nieuwe leidingen controleren.
De aangestelde aannemer zal dit per brief aan de inwoners communiceren.

Doorgaand verkeer zal tijdens de werken aan de nutsleidingen nog mogelijk zijn maar met wat hinder. De bestaande inritten die opgebroken moeten worden, zullen tijdelijk hersteld worden met gebroken beton. Pas na de wegenwerken worden ze definitief hersteld.

De uiteindelijke wegenis- en rioleringswerken starten begin 2023, afhankelijk van de weersomstandigheden. De buurtbewoners worden op voorhand door het gemeentebestuur uitgenodigd voor een infomoment.

Gepubliceerd op vrijdag 4 november 2022 13.36 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.