Werken aan nieuwe ontsluitingsweg bedrijventerrein Centrum-Zuid RSS link

Ter hoogte van de E314 en de carpoolparking werkt een aannemer in opdracht van De Werkvennootschap nog steeds aan de nieuwe ontsluitingsweg van het bedrijventerrein Centrum-Zuid.

De voorbije maanden werd er al heel wat grond verzet en weggegraven, ook in functie van de aanleg van de nieuwe fietslus onder de brug van de E314. In een van de volgende fases, volgens de huidige planning vanaf begin maart, krijgt de nieuwe aansluiting met de carpoolparking vorm en wordt ook het fietspad ervoor afgewerkt. Om die werken veilig te laten verlopen voor fietsers zal de aannemer er aparte fietssuggestiestroken op de grond markeren. De carpoolparking blijft in ieder geval altijd bereikbaar.

Op de hoogte blijven? www.noordzuidlimburg.be/centrumzuidwagen

*Het projectteam en de aannemer proberen zich zo goed mogelijk aan de vooropgestelde planning te houden, maar onverwachte wijzigingen op de werven zijn niet uitgesloten. Hou daarom steeds de projectwebsite in de gaten voor de meest actuele hinder- en planningsinformatie.

Gepubliceerd op vrijdag 1 maart 2024 13.55 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.