werken in een mooi, aangenaam en innovatief klimaat

Samenwerking, innovatie en opportuniteiten vormen de speerpunten in onze toekomstvisie op werken.

We geven alle kansen aan onze middenstanders, ondernemers en KMO’s en installeren hefbomen om nieuwe bedrijven aan te trekken. We willen hen de ondersteuning en infrastructuur bieden die ze nodig hebben om te groeien en om productief, efficiënt en ecologisch te ondernemen. Zo zal het Houthalen-Helchteren van de toekomst een sterkere economie kennen met inwoners die kunnen werken in hun eigen gemeente.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.