Wereldwinkel opent webshop RSS link

Ondanks corona blijft de Wereldwinkel niet bij de pakken zitten. Omdat hun omzet wat gedaald is en ze nu minder uren open kunnen zijn, zijn ze gestart met een webshop. Daarop kunnen klanten online producten aanvinken, online betalen en daarna hun bestelling in de winkel komen ophalen.

Als je vandaag bestelt, dan krijg je dadelijk een mail met de melding wanneer je jouw bestelling kan afhalen. Als je moeilijk zelf naar de winkel kan, is er ook een oplossing: een fietskoerier komt gratis tot tot bij je thuis.

Sinds kort verkoopt de Wereldwinkel niet alleen producten uit het Zuiden, maar ook fair trade van bij ons. Korte keten en biologisch zijn de twee sleutelwoorden. Zo is er nu ook confituur, bier en
advocaat van De Winning en binnenkort nog veel meer.

Bestellen kan via hun website

Gepubliceerd op woensdag 7 april 2021 11.19 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.