Wereldlichtjesdag RSS link

Ieder jaar wordt op de tweede zondag van december Wereldlichtjesdag gehouden. Op die dag steken we om 19 uur overal ter wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis van overleden kinderen.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud je kindje was of hoe lang het geleden is… Als alle kaarsjes minstens één uur blijven branden, zorgen we voor een golf van licht over de hele wereld en een warm teken van steun en verbondenheid voor iedereen die een kind herdenkt.

Steek jij ook een kaarsje aan op zondag 11 december?

Gepubliceerd op donderdag 17 november 2022 10.10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.