welke winkels zijn 'open?

De bestrijding van het coronavirus en het beschermen van jouw gezondheid is onze topprioriteit. Tegelijkertijd is het belangrijk om lokale handel en horeca in moeilijke tijden extra te steunen.

De bestrijding van het coronavirus en het beschermen van jouw gezondheid is onze topprioriteit. Tegelijkertijd is het belangrijk om lokale handel en horeca in moeilijke tijden extra te steunen.
Dit kan je op drie verschillende manieren:

Wens jij ook opgenomen te worden in bovenstaande overzichten? Registreer je dan door op bovenstaande linken te klikken. De vermelding op deze pagina's is gratis.

Houd je bij het afhalen steeds strikt aan de social distancing maatregelen:

  • Houd tenminste 1,5 meter afstand t.o.v. andere personen.
  • Vermijd wachtrijen.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.