Week van het bos 2020 RSS link

Op zondag 11 oktober begon opnieuw de Week van het Bos. Met deze campagne hoopt Natuur en Bos van de Vlaamse overheid opnieuw duizenden kinderen spelenderwijs het bos te laten ontdekken.

Buiten spelen en ravotten is niet alleen keileuk, maar ook leerrijk en gezond.

Verschillende educatieve pakketten en wedstrijden nodigen schoolkinderen uit om in de natuur te gaan ravotten en er op een speelse manier iets over te leren. Vlaams minister van Natuur Zuhal Demir gaf -op digitale wijze vanuit quarantaine- het startschot voor de Week van het Bos met de opening van het multimovepad Kelchterhoef.

Met een multimovepad willen we kinderen tussen 3 en 12 jaar op een leuke en ontspannende manier laten bewegen in een uitdagende en natuurlijke omgeving.

Gepubliceerd op maandag 12 oktober 2020 10.11 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.