Week van de groeilamp 2022 RSS link

Dit jaar vindt de Week van de Groeilamp plaats van 16 tot 23 mei. De Opvoedingswinkel en het Huis van het Kind laten in de maand mei het licht extra schijnen op het thema ‘opvoeden’. Opvoeden gaat immers gepaard met mooie en soms ook moeilijke momenten.

Momenten van twijfel en ongerustheid. Er is geen licht zonder schaduw. En dat is helemaal oké.

De lamp zet alle geweldige ouders, familie en opvoeders in de spotlights. Met een applaus en hartjes voor iedereen die zich elke dag inzet om kinderen en jongeren te helpen (op)groeien.

De lamp zet ook de plaatsen in de kijker waar jij je licht kan opsteken als je het even niet meer weet.

Gepubliceerd op zaterdag 30 april 2022 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.