Wapperend laken in toren als eerbetoon aan zorgverstrekkers RSS link

Op vrijdag 20 maart werd een wit laken in de blauwe toren van het NAC gehesen. De gemeente gaf hiermee ook het teken dat we nu extra waardering moet hebben voor zorgverstrekkers en hulpverleners.

Zij zijn immers een cruciale schakel in de strijd tegen corona! Om 12 uur stipt gaven Wim Haest (algemeen directeur gemeente), burgemeester Alain Yzermans en Marc Doumen (algemeen directeur Zorgvereniging) een daverend applaus.

Gepubliceerd op zaterdag 21 maart 2020 8 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.