wanneer krijg je je vaccin?

Wie aan de beurt is, krijgt een paar weken op voorhand een uitnodiging van de Vlaamse overheid. Dit gebeurt via smsbriefe-mail en/of ‘Mijn Burgerprofiel’, afhankelijk van de
gegevens die beschikbaar zijn.

Uitnodiging ontvangen? bevestig je afspraak!

In de uitnodigingsbrief zal de locatie van jouw vaccinatiecentrum vermeld worden. Voor inwoners van Houthalen-Helchteren is dit in de Expohallen in Kelchterhoef. Daarnaast vind je er ook je momenten waarop je je kan laten vaccineren. Je heb de optie om:

  • te bevestigen,
  • te weigeren
  • of de afspraak te verplaatsen.

Je afspraak bevestigen doe je via de link die je vindt in je uitnodigingsbrief.

Heb je geen toegang tot het internet of kan je digitaal niet zo goed uit de voeten? Laat je bijstaan door vrienden of familie of neem telefonisch contact op met het callcenter van het vaccinatiecentrum via de 011 49 24 24.

Geen vaccin nodig, annuleer je afspraak!

Krijg je liever geen vaccin of ben je reeds gevaccineerd, bevestig dit dan via de link in de uitnodigingsbrief zo komt die plaats weer vrij voor iemand anders. 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.