Op de bommel met Kwaak en Rommel RSS link

Tot 11 november 2020 kan je op de bommel met Kwaak en Rommel in domein Kelchterhoef. Een superleuke gezinszoektocht voor elke leeftijd en elk seizoen.

Kwaak de kikker en Rommel de eekhoorn geven je tips hoe je de natuur en de dieren moet respecteren in ons prachtige domein!

De gemeentelijke teams toerisme en sport werkten de zoektocht uit.

Los de puzzels op en wie weet win je wel een leuke prijs.

De brochure van de zoektocht kan je gewoon downloaden of gratis afhalen bij de balie toerisme in de bibliotheek. 

Je kan het traject op je smartphone volgen via de GPX-file, die je eveneens via de webpagina kan downloaden. OSMAnd is een handige navigatie-App.

Gepubliceerd op vrijdag 28 februari 2020 8 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.