Wandelen populair tijdens corona RSS link

Het mooie weer en de lockdown zorgde voor een piek in het aantal wandelaars op Vlaamse wandelpaden.

In Kelchterhoef werden in 2020 maar liefst 92.410 wandelaars geregistreerd. In 2019 waren er dat 55.502. Een indrukwekkende stijging van 66%. De grootste piek was in de herfstvakantie.

In het Wild- en Wandelpark telde men 35.579 stappers. Hier waren er wel wat minder ten opzichte van 2019 (40.297) maar het blijft toch nog een aanzienlijk aantal.

Gepubliceerd op vrijdag 5 februari 2021 10.26 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.