vrijwilligers vaccinatiecentrum

De Limburgse vaccinatiecentra zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de vaccinatie tegen COVID-19. Er zijn heel wat taken te verrichten in een vaccinatiecentrum: toezicht houden, de mensen verwelkomen en de weg wijzen, registreren, vaccineren,...
Heb je een kloppend hart voor je medemens en wil jij je steentje bijdragen in het beëindigen van de pandemie? Laat dan je expertise, hart, geweten én goesting spreken en maak mee het verschil! Meld je hieronder aan als vrijwilliger. De organisatie zal je daarna contacteren en verder op de hoogte houden.

Meld je aan als medisch personeel

Voor inwoners van Houthalen-Helchteren vinden de vaccinaties plaats in de Expohallen in Kelchterhoef. Alle praktische info vind je binnenkort op onze website.

Dit is een initiatief van de Limburgse eerstelijnszones in samenwerking met de lokale besturen.

Kijk ook eens op helpdehelpers.be.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.