Spelnamiddagen begeleiden

Wat zoeken we?

Speel je graag gezelschapsspelletjes? Heb je een groot hart voor kinderen? Heb je 1 à 3 keer per maand tijd en zin om mee te helpen?
Dan is dit iets voor jou!
We zoeken vrijwilligers voor de begeleiding van spelnamiddagen voor ouders/grootouders en kinderen van 3 tot 12 jaar.

Wat vragen we?

  • Als vrijwilliger neem je deel aan de aspecten van spelnamiddagen. Dat betekent dat je samen met de verantwoordelijke de ruimtes in orde zet en je een groep ouders en kinderen begeleidt met het spelen van gezelschapsspellen en/of volksspelen.
  • Je bent kindvriendelijk en sociaal.
  • Je speelt graag gezelschapsspellen. 
  • Je leeftijd is niet van belang.

Waar en wanneer?

  • Eén keer maand (met uitzondering van juli en augustus) van 14 uur tot 16 uur in de bibliotheek van Houthalen-Helchteren kan je samen met de verantwoordelijke van de spelotheek leuke gezelschapsspelletjes spelen met leden van de bibliotheek.
  • In de spelotheek voor kinderen van 4 tot 12 jaar gelegen in de Kindcampus gaan op regelmatige basis spelactiviteiten georganiseerd worden. Samen met de verantwoordelijke van de spelotheek kan je kinderen en hun ouders een leuke dag bezorgen. De plaatsen en de data voor deze activiteiten liggen nog niet vast.

Wat bieden we?

  • Leuke sociale contacten met andere medewerkers, ouders en kinderen.
  • Een jaarlijkse activiteit samen met andere vrijwilligers.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.