spelnamiddagen

Wat zoeken we?

We zoeken vrijwilligers voor de begeleiding van spelnamiddagen voor ouders/grootouders en kinderen van 3 tot 12 jaar.

Wat vragen we?

  • Als vrijwilliger neem je deel aan de aspecten van spelnamiddagen. Dat betekent dat je samen met de verantwoordelijke de ruimtes in orde zet en je een groep ouders en kinderen begeleidt met het spelen van gezelschapsspellen en/of volksspelen.
  • Je bent kindvriendelijk en sociaal.
  • Je speelt graag gezelschapsspellen. 

Waar en wanneer?

  • Woensdag 22 april van 14 uur tot 16 uur: aansluiten bij de buitenspeeldag (ballonweide in Kelchterhoef)
  • Elke derde woensdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) van 14 uur tot 15u30 in de bibliotheek van Houthalen-Helchteren
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.