Openbaar onderzoek (vracht)wagenontsluiting Centrum-Zuid tot en met 19 december RSS link

Van zondag 20 november tot en met maandag 19 december 2022 loopt een openbaar onderzoek over de plannen voor de alternatieve (vracht)wagenontsluiting van het bedrijventerrein Centrum-Zuid in Houthalen-Helchteren.

Bezwaren indienen kan in die periode via de gemeentelijke website. De alternatieve (vracht)wagenontsluiting van Centrum-Zuid is één van de 'winsten' van het complex project Noord-Zuidverbinding Limburg die versneld uitgevoerd zullen worden in afwachting van een duurzame oplossing voor de Noord-Zuidverbinding. De werken zullen in het najaar van 2023 starten.

Vandaag is er alleen een afrit van de E314 naar het bedrijventerrein Centrum-Zuid. Om de snelweg terug op te rijden, rijdt al het verkeer langs de Grote Baan. Met een betere verbinding naar de E314 verminderen de files op de Grote Baan en kunnen we de kruispunten veiliger inrichten voor fietsers en voetgangers.

Meer info: noordzuidlimburg.be/centrumzuidwagen

Gepubliceerd op woensdag 23 november 2022 9.01 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.