Verschillende parkings aan natuurgebieden afgesloten RSS link

Ontspannen op wandelafstand van je woning is een van de vele coronamaatregelen.

Om deze maatregel te ondersteunen werden volgende publieke parkings die ingang verschaffen naar natuurgebieden gesloten:

  • De Plas
  • Abdijhoeve
  • Ballooning Kelchterhoef
  • Bosberg
  • Tenhaagdoornheide Donderslagseweg
  • ’t Genaderen.

Bedoeling is om een grote toeloop van bezoekers tegen te gaan. 

De terreinen blijven nog steeds beschikbaar voor inwoners die op wandelafstand wonen. Het is immers niet de bedoeling om je met de auto te verplaatsen om te gaan wandelen. 

Het is dus ook niet de bedoeling dat je je wagen in de buurt van die parkings parkeert (omliggende straten) om erna te gaan wandelen. De politie zal hier streng tegen optreden. Houd je alsjeblieft aan de maatregelen en ga in eigen wijk of buurt wandelen.

Gepubliceerd op dinsdag 24 maart 2020 17.32 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Twijfel je over dringendheid, bel ons dan tijdens de openingsuren op 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.

Maak een afspraak